Melos Actief

Over Melos

Bij Melos Actief draait het om verbinding, plezier en individuele groei. Door het aanbieden van uitdagende activiteiten tijdens de logeerweekenden en dagbesteding wordt gewerkt aan de persoonlijke ontwikkeling van de jongeren en (jong)volwassenen. Daarbij worden regelmatig de grenzen verlegt. Kan niet bestaat niet! Wie zijn de begeleiders van Melos Actief?


Stefan Antonisse

Binnen Melos Actief is Stefan de outdoorman. Met zijn CIOS opleiding en werkervaring in de Belgische Ardennen weet hij als geen ander wat leuke en uitdagende activiteiten zijn. Al sinds de start van het logeerhuis in 2011 werkt Stefan met veel passie, plezier en enthousiasme als begeleider. Hij benut alle mogelijkheden om samen met de jongeren een sportief en actief weekend te beleven.

In 2015 begon Stefan samen met zijn vader camperbouwbedrijf Surventure in Dirkshorn. Alle opgedane kennis en kunde op het gebied van houtbewerking en techniek zet Stefan in om ook binnen Melos Actief mooie projecten te realiseren.

Stefan gaat met zijn vrouw Anne en drie dochters graag op pad om te wandelen en fietsen.

Anne Kaandorp

Als creatieve duizendpoot tijdens de logeerweekenden is Anne al heel wat jaren verbonden aan Melos Actief. Met een achtergrond als woonbegeleider, afgeronde studies Muziekwetenschap en Cultuurwetenschappen en hobby's als haken, taarten bakken en zingen is zij van alle markten thuis. Anne is zorgzaam en biedt de jongeren van het logeerhuis altijd een luisterend oor.

Naast Melos werkt Anne door de weeks bij de Nederlandse Brandwonden Stichting en is ze bezig met het afronden van haar HBO studie om zich officieel jeugdprofessional te mogen noemen. Daarnaast is Anne getrouwd met Stefan en trotse moeder van drie dochters.