Melos Actief

Logeeropvang

Eens per maand biedt Melos Actief logeeropvang aan, waar huiselijkheid, buitensport en creativiteit centraal staat. De professionele ondersteuning richt zich op jongeren van 12 tot 18+. Er wordt gekeken naar de hulpvraag en eigen kracht van de jongere. Hier wordt vervolgens op ingespeeld tijdens de activiteiten in groepsverband. Het logeerhuis is gelegen vlakbij de kust in Sint Maartensvlotbrug.

Tijdens de logeerweekenden is er ruimte voor tien jongeren en momenteel zijn er enkele plekken vrij. Ben je geïnteresseerd in logeeropvang? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Dagbesteding

Melos Actief biedt vier dagen per week (dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag) dagbesteding aan voor (jong)volwassenen in een professionele houtwerkplaats in Dirkshorn. De kleinschalige dagbesteding van Melos Actief kenmerkt zich door veel persoonlijke aandacht, ruimte voor eigen wensen en ideeën en samenwerking.

Binnen Melos dagbesteding is momenteel ruimte voor vijf tot zeven (jong)volwassenen en momenteel zijn er nog plekken vrij. Ben je geïnteresseerd in dagbesteding? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!